page loader icon

Jakarta Mempunyai Potensi Investasi Terbesar Setelah Mexico untuk Bangunan Hijau

2018-12-06 05:22:41

Jakarta has the biggest potential for investments after Mexico's for the green buildings project. The International Finance Corporation (IFC) as a member of the World Bank Group, estimated that the green investment potential in Jakarta will reach USD 30 billion by 2030. With the largest investment potential in the green building sector which is projected to reach USD 16 billion. While the remaining potential investment of USD 14 billion shall be targetted to be in the electric vehicle and renewable energy sectors.

----

Jakarta mempunyai potensi Investasi terbesar setelah Mexico untuk bangunan hijau. International Finance Corporation (IFC), yang merupakan anggota grup Bank Dunia, memproyeksikan potensi investasi hijau di Jakarta mencapai USD 30 miliar hingga 2030. Dengan potensi invetasi terbesar terdapat dalam sektor gedung hijau yang di proyeksikan mencapai USD 16 miliar. Sedangkan potensi investasi sisanya sebesar USD 14 miliar terdapat dalam sektor kendaraan listrik dan energi terbarukan.

Sumber: Invest Indonesia